perjantai 18. syyskuuta 2015

Halloween 2015

Kuuntelin tuossa taannoin Cradle of filthin Nun with an astral habit- kappaletta ja etsin halloween meikkejä.. Siitä sitten sain idean pukuun, eli tänä vuonna tulen olemaan demonic nun! ^^ Aloin jo ompelemaan pukua.
Teen minimekon, musta jossa on valkea paneeli edessä, ja paneelissa musta risti. Käsineet mustat, alkavat puolivälistä habaa ja levenevät sellaisiksi goottihihoiksi hipomaan maata. Ajattelin myös laittaa siihen valkeaa huntukangasta tavallaan sisävuoreksi. Sama hilkalle. Ja valkeat ristit sitten hihoihin ja hilkkaan, koska niissä on tuo musta pohja. Saatan myös tehdä kanttaukset kultaisella jos löydän jostain sopivaa nauhaa taikka pitsiä siihen. Laitan valkoiset stay-upit, joihin maalaan teko/lehmänverellä ristit alaspäin.

Meikkeihin meinasin yhdistää Klaire de lysin muutaman eri tutoriaalin juttuja, ja otsaan tehdä verisen ristin alaspäin. Sormet kastan myös tekovereen. Päivittelen kunhan kokonaisuus edistyy, tällä hetkellä on inspiraatiokuvia tarjolla. Meikkikuvat ovat klaire de lysin (kannattaa tsekata sen blogi, ihan mahtavia meikkejä, diy- ideoita ja maalausjuttuja!) ja loput kuvat on googlesta ja pinterestistä. :)http://www.klairedelys.com

http://www.klairedelys.com


http://www.klairedelys.com

http://www.klairedelys.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti