maanantai 22. joulukuuta 2014

Yule

Vieteltiin Marian kanssa pikkujouluja lauantaina, tosin hieman epäonnistuneesti koska juomat ei nousseet ollenkaan päähän :< Kaikki meni mutta edes pienenlaista hiprakkaa ei tullut, ois voinu vaan jättää ottamatta. Mutta kiva ilta oli tottakai kuitenkin, kateltiin epäilyttäviä videoita ja höpöteltiin viimeiset kuulumiset läpi. Väsähdettiin kuitenkin jo siinä 12 aikaan jolloin Maria lähti kotiin ja minä jäin kattelemaan netflixiä.

Ukko oli kavereidensa kanssa ulkona, ja ilmestyi aamuyöstä kotiin käväisemään. Heräsin kun ovi kävi ja T alkoi laulaa eteisessä :D Mietin pitkään unenpöpperössä että mitä hiton asiaa sillä on kun lauseissa ei oo mitään järkeä ennenkuin tajusin mitä täällä tapahtuu. Kuului myös räminää "voi vittu!! Toivottavasti ei menny rikki" ja sit ovi kävi taas.. Ukko kotiutui viimein vasta aamulla puoli 7 :'> Tottakai kun tuli nukkumaan ni ahdisti mut seinää vasten ja liskodiskossaan heitteli kyynärpäitä ja jalkoja mun niskaan :D Luovutin parin tunnin päästä ja menin sohvalle turvaan nukkumaan.

Onneksi ei kummallakaan ollut krapula, koska sunnuntaina oli Yule ♡ Tilattiin kolmea eri kiinalaista sapuskaa, siivottiin, kateltiin jouluaiheisia leffoja ja syötiin herkkuja. Lahjat vaihdetaan vasta vuodenvaiheen jälkeen kun molemmat ollaan suht pa :"D Vietettiin vaan yhdessä aikaa ja oli todella ihana Yule. Paras tähän mennessä.

Huomenna sitten Joensuuhun päin, junamatka onneksi tällä kertaa vaan 5h. Normaalisti se on 7h kun pieksämäellä joutuu aina pitkään odottelemaan vaihtoa.. Palaillaan siis joulupyhien jälkeen! Rauhallista joulua ja Yulea kaikille ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti