maanantai 6. lokakuuta 2014

Helsinki

Käytiin S:n kanssa olemassa viikonloppu Helsingissä, veljeni koiravahtina. En saanut nyt jostain syystä Odesta liitettyä kuvaa tähän :/ Se on semmoinen pieni höpsö spanieli joka on aina hyvällä tuulella ja tykkää nukkua sylissä sohvalla <3

Samalla tuli pari peliä ostettua ja käytyä ulkona monta kertaa syömässä. Vietettiin oikein rauhallinen vkl vaihteeksi ja hyvää teki. :) Varsinkin kun olen ollut toista viikkoa jo kuumeessa, ja perjantaina oli ensimmäinen päivä kun  olo oli millään lailla siedettävä.

 Tällä viikolla pitäisi jaksaa tehdä rästiin jääneet koulutehtävät, ravata lääkärissä ja hakea harjoittelupaikka. Tarvitsen kolme eri paikkaa, joissa pitää olla vähintään kuukausi jokaisessa. Pitää olla akateemisella puolella, erityislapsien kanssa sekä ilta-tai aamupäiväkerhossa. Aloitan akateemisella ja yritän päästä Hervannan alakoululle, mutta katsotaan onko paikkoja enää vapaana. Toivottavasti on!

Pari kuvaa tuli napsattua ja etsin vielä screenshotit peleistä. En malta oottaa tuon Shadow of mordorin pelaamista!! Niin hyvät arvostelut saanut ja kaikki trailerit ja pelikokeilut mitä olen siitä katsonut ovat olleet todella mielenkiintoisia. Tuosta toisesta pelistä, Two worlds 2:sta en tiedä oikein mitään, ostin sen koska se näytti kivalta :D Katsotaan onko. Mulla olis vielä pelijonossa Destiny ja Heavenly sword, en oikein tiedä mikä peli pitäis pelata ensimmäisenä läpi. Hankalaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti